Till glassen, värmde jag konserveradepäronhalvor i ugnen så de blev genomvarm. När jag tagit ut formen så la jag på en Aftereight platta på varje päronhalva
Det är ingen hemlighet att jag älskar AfterEight. Jag använder alltid samma grundrecept som ger sådär perfekt krispiga kanter och en seg insida men aftereighten gjorde den sega insidan ännu segare
Kladdkaka medaftereight. Häll i en form med löstagbara kanter och ställ in i ugnen i 175 grader i 15-20 minuter. 25 g smör1 dl grädde20 aftereight bitarSmält smör och blanda ner grädde och aftereight, rör tills det är helt blandat, häll över den kalla kakan och ställ kallt
Idag lät jag mig inspireras av den smakkombinationen i en underbar cupcake med en seg browniebotten proppfylld medaftereight, toppad med en fluffig päronfrosting
Smörj och bröa en rund form med löstagbar kant. Servera med lättvispad grädde. Ta ut tårtan och täck den med chokladbitarna till glasyren och ställ in i ugnen i 3-5 minuter så att chokladen smälter. 175 g Aftereight. 100 g Aftereight
När skålarna är väl kylda, gör moussen och fyll skålarna med spritsen och in i kylen igen. En helt gudomlig och relativt enkel dessert, lite pill är det med skålarna men de kan man göra någon dag innan
Hacka den mörka chokladen grovt och lägg i en värmetålig skål tillsammans medAfterEight-choklad. Jag dekorerade mina med mynta och färska bär och serverade med en kula vaniljglass
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.