Här kommer receptet på dom och det är samma recept som med en sån banoffepaj. Hej. Jag ska först be om ursäkt för att jag inte är så duktig på att uppdatera ofta men det har varit så otroligt mycket senaste tiden nu, två barn är inte så lätt plus att jag inte mått så bra
Bara måste dela med mig av detta recept. Sökte lite efter nya efterrätter till i helgen som var då vi skulle ha över lite folk och hittade detta recept hos Jenny
Klä botten på en springform, (med löstagbar kant) med bakplåtspapper. Vispa grädden medelhård för sig. Låt stå framme i cirka 30 minuter och toppa med valfri topping, ex-vis noblesse och färska hallon
Krama ur gelatinbladen och lägg dem i blandningen, mixa med en stavmixer till en slätt pannacotta. Mixa allt samman med en stavmixer fin sås, låt svalna innan du serverar
Chokladmoussemed Baileys. Passionsfruktsmousse. AfterEight cookies med glass. Sist ut är alltså efterrätterna men jag fyller på med nya tips in i det sista
Skär upp i bitar med en vass kniv efter önskad storlek. Chokladkaka. Sätt ugnen på 200 grader. Smöra en fyrkantig form 20*20 på kanterna och lägg bakplåtspapper i botten
Ledig från jobb och dagis måndag och tisdag för att umgås med familjen. Vi hade en intensiv dag i går med besök från kusiner och faster som jag träffar alldeles för sällan
Här kommer ett recept på en riktigt saftig mjuk kaka med bitar av daim i. Sikta till sist ner blandningen av de torra ingredienserna och blanda försiktigt med en slickepott tills du får en jämn smet
Kladdkaka medaftereight. Häll i en form med löstagbara kanter och ställ in i ugnen i 175 grader i 15-20 minuter. 25 g smör1 dl grädde20 aftereight bitarSmält smör och blanda ner grädde och aftereight, rör tills det är helt blandat, häll över den kalla kakan och ställ kallt
Ingredienser Portioner. 4 4 bananer 4 msk råsocker 2 msk smör eller margarin 1 dl pressad apelsinsaft 2 msk riven ingefära Till servering glass Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.