Ett enkelt stekpannebröd som jag använde till både mellis och en middag. Det är godast om man äter det nygjort men går även att värma upp en snabbis i brödrosten
Igår bakades det för fullt här hemma, bland annat de här rågbullarna med russin i. Jag har inte ätit dem själv men Peter sa att de var goda nog för att hamna på bloggen och det får jag ju lita på
Recept på frallor hittar du HÄR >>. Baka bröd i långpanna är ju smidigt, eller hur. Idag ska ni få ett recept på ett långpannebröd som jag har valt att kalla för sirapsrutor och det är helt enkelt för att det är några matskedar sirap i degen
Från början var det här mitt egenkomponerade recept på underbara frallor, och nu har jag helt enkelt transformerat det till ett underbart långpannebröd
Kommentarer
annbrittsvanberg-1
Så sega o goda! Behövde gräddas lite längre för fin färg! ?
Logga in eller Registrera för att kommentera.