Har man kombinerat rätt så håller man sig mätt länge även på sallader. Här kommer mättande salladstips ur boken ”Sju steg till ett friskare jag utan gluten mjölk och socker”
Häll över det spad som har uppkommiti en liten skål. Spadet från kycklingsformen. Currymarineradkycklingfilé som blir ugnsbakad tillsammansmedpaprikastrimmel och currysås tillagad från kycklingskyn såväl som literis
Idag blev det en fräsch sallad med varmrökt lax, räkor och sötpotatistillmiddag. Till salladen hade jag en lime och ingefärsdressing som du hittar receptet på här
precisinnan det slutar fräsa tillsättvitlök och rosmarin. Dag 5 imin salladsvecka. 2 st skivor karré, tunnskivad (ca 250 g). 1 st vitlök, riven. 2 krm rosmarin. 2 msk rödvin. Hetta upp 2 msk smör i en stekpanna. Minska värmen till 3/6. Fräs hastig 1½ min. Fräs hastig 1½ min. Vänd och tillsättrödvin och soja, sjud ca 2 min, tillsätt 2 msk smör. Vänd, sjud 1 min - ställ åt sida så det blir klart på eftervärme. Smörsky medVitlök och Rosmarin 5 imin. 2 st skivor karré, tunnskivad (ca 250 g). 1 st vitlök, riven. 2 krm rosmarin. 2 msk rödvin
Vigrillade när våra kompisarMartin och Annikakom på besök. Till det serverade vi bl a denna sallad. Dressingen tog jag inga mått på, men jag kan berätta vad jag hade i den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.