Hej kära ni. Tiden susar fram och jag har inte hunnit kika in här på ett tag men nu så…. I lördags var vi bortbjudna och fick en jättegod kycklinggryta med ugnsrostad spetskål till
1. Zucchinifräs. Koka upp rikligt med saltat vatten i en kastrull till pastan. 2. Dela nötterna i något mindre bitar och rosta dem på medelvärme i en torr stekpanna tills de får en fin gyllenbrun färg
UGNSROSTADE GRÖNSAKER MED FETAOST. UGNSROSTADE GRÖNSAKER MED FETAOST. Ugnsrostade grönsaker med fetaost. Nu har vi haft grillpremiär för säsongen här hemma
Igår lagade jag oootroligt god vietnamesisk sallad, jag var ju och åt Thang Lang Pho på men blev för att vara helt ärlig rätt besviken, små portioner och oinspirerade tillbehör, inte som i Berlin
Denna vecka blev en riktigt skön jobbvecka med ynka 2 jobbdagar, såhär borde man ha det jämt. ) Idag blev det lite shopping på Citygross efter jobbet, eller ganska mycket för det var ju rätt tomt i kylen efter semestern
Det här receptet handlar egentliggen bara om en sak och det är gulbetor. Vi blev bjudna på dessa godingar hemma hos min pappa och sen dess har jag blivit helt galen i deras söta smak och vill ha de som tillbehör till allt
Nytt eget påhittat vegetarisk gratäng. Så gott så vi slickade faten nästan. Sås på soltorkade tomater, färska tomater, marinerade kronärtskockor, stora kaprisar och lite annat gott
Även idag blev det vegetariskt till middag. Egentligen det recept som kesobröden från igår skulle vara till men så kom Mårtenssons vegetariska gryta emellan
Jag vet inte i vilken ände jag ska börja i för att berätta om den här rättens alla nyttigheter. Här finns linser och fetaost som ger proteiner (med linserna får du fibrer och flera bra mineraler också på köpet) rödbetor med b -och c-vitamin och kalium som bland annat håller din muskelfunktion i trim, färsk spenat som ger både järn och a -och c-vitamin, avokado och valnötter som är fulla av nyttiga fetter och så lite antidoxiantrika granatäppelkärnor på toppen