Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 13 port 14 port 15 port 16 port 17 port 18 port 19 port 20 port 21 port 22 port 23 port 24 port 25 port 26 port 27 port 28 port 29 port 30 port 31 port 32 port 33 port 34 port 35 port 36 port 475 g Rågsikt 1/2 tsk Anis (stött) 1/2 tsk Fänkålsfrön (stött) 1/2 dl Mörk sirap 1 tsk salt 50 g smör (rumstempererat) 25 g Jäst 3 dl vatten
200 g rostade nötter. 200 g karamelliserade nötter, hackade. Karamelliserade nötter85 g strösocker 25 g vatten [2 msk] 200 g rostade nötter 25 g smör. Chokladfudge500 g mjölkchoklad 50 g smör 390 g kondenserad mjölk sötad [1 burk] 2 g salt [0,25 tsk] 200 g karamelliserade nötter, hackade
När botten svalnat fyll med blandade saltanötter och valnötter och toppa med kolasåsen. Jag har aldrig tidigare tyckt att kardemumma är någon höjdare men när jag upptäckte hur den gifte sig med sötman från kolasåsen blev jag såld
Strössla över jordnötter och dekorera med hallon, klart. Häll alla ingredienser till moussen i en bunke, vispa med elvisp till en fast och luftig konsistens
Ganska söt men med de saltadenötterna blir det fin balans och så är den så härligt len. Det blev en trio med chocolate fudge brownies och jordgubbar, körsbärsmacarons och så dessa små hasselnötsmousser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.