Pensla med ägg och grädda mitt i ugnen i 6-8 minuter i 250C tills de får lite färg. Rimbobullar påminner mig alltid om ”lite äldre damer” som bjuder på bullar en sommardag
Kakan består av en härligt spröd botten, en krämig kolafyllning som toppas med en len mjölkchoklad. Sikta ner mjölet i en skål och arbeta in smöret med fingertopparna till en smulig deg
Rör smör och socker fluffigt med elvisp eller för hand. Servera kokoskakan som den är eller med lätt vispad grädde samt färska bär som jordgubbar, hallon, vinbär eller blåbär
Till sist ha i morot och olja och blanda noga med en slickeputt. Bred ut i en form med bakplåtspapper. Till sist ha i morot och olja och blanda noga med en slickeputt
Du kan behålla munkarna neutrala och pudra dem med massa florsocker eller fylla dem med något gott. Krofne kan fyllas med Nutella, sylt eller vaniljkräm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.