Servera den frasiga fisken med mos. Fisk underfrasigt täcke (4 port. Sommarmaten är ju speciell. Mycket grillat, mycket lättlagat men också mycket ”finmat”
Vi heter Jenny och Magnus och driver bloggen ”Under vårt tak” som är en Paleoblogg, vi skriver om vad Paleo är för oss och vad livsstilen inneburit för våra liv – självklart lägger vi också upp en massa recept på ren och naturlig Paleomat
Fräs upp smöret, rör ner och fräs potatisen med pressad vitlök under omrörning några minuter. Frasig och nygräddad kan den sedan serveras till kallt kött på buffén likaväl som till stekt- lax, kycklingfilé eller till stekt oxfilé med en portvinssås
Fisk gräddas under krämig hummersås och smakade riktigt bra. Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.