Nu har jag äntligen tid att i lugn och ro baka lite mer till bloggen. Mycket av det jag är sugen på att baka (förutom choklad) är inspirerats av höst- eller julsmaker
Kokosflarn, så gott, så enkelt att brännas vid. Men räds inte. De blir goda ändå. 175 C 5 -7 minuter. 50 g mjölkritt margarin1 dl kokossocker2 msk maizena1,5 tsk bakpulver3 dl kokosflingor
Nedan ser ni mitt recept som jag kallar Glasstorn med Kokosflarn. ice cream proteinglass, genom att varva kokosflarn med glasskulor (två glassmaker i varje torn)
Jag fyllde min tårta med hallon/blåbär/grädde och garnerade med kokosflarn och krossad mandel… såhär i efterhand önskar jag att det hade funnits färska jordgubbar i affären som jag kunde ha garnerat med för det hade nog verkligen lyft den här tårtan
Mixa 2 1/2 dl kokosflarn i 10 min i matberedare tills du får ett kokos smör. Har ni följt denna blogg vet ni säkert att vi försöker hålla bort det vita sockret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.