Bakade lite härligt krispiga småkakor med smak av apelsin och kokos. Som sötningsmedel, strö finns tex Hermesetas som funkar fint att baka med och vill man hellre använda naturligt sötningsmedel, vilket jag hellre väljer om jag måste använda sötningsmedel, så finns det Stevia och Agavesirap
Kakan är både gluten- och mjölkfri, men kan utan problem ätas av alla. Behändigt att ta fram senare i vinter när snön yr om knutarna, och baka sig en härlig äppelkaka
Krämig kokosmousse och en len mangopanacotta i ett sprött pajskal, kan det bli bättre. Pajen är lätt och smidig att göra,men har man inte dessa små silikonformar att gjuta panacottan i, så får man låta panacottan stelna i kylskåpet och sedan vispa upp och spritsa ett fint mönster
Sommartid innebär att det är frukt- och bärtid och det gäller att ta tillfället i akt att njuta av de frukter och bär som är mogna just nu, färska eller tillagade i goda efterrätter
Blanda ihop mjöl, socker, vaniljsocker, bakpulver och margarin till en deg. Tag ut kakorna och placera en bit nougat i varje form, täck sedan med kokosfyllningen
Blanda ihop resten av ingredienserna och fördela i formarna och ställ in i frysen. Vill man lyxa till det ytterligare kan man smälta mörk choklad och doppa hela glassen eller bara toppen av glassen i , men jag tyckte den var god precis som den var
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.