En perfekt rätt så här i sommartid är följande recept jag hittade i "Buffé" nr 4 2013, nämligen zucchini-och-mozzarellagratäng (länk till receptet). Efter 30-40 minuter i ugnen var gratängen färdig och såg ut så här. 2dl mjölk. Doppa kycklingdelarna en och en i 1) ägg/mjölkblandningen, doppa dem sedan i 2) mjöl/sesamblandningen. 2 ägg 2dl mjölk
Häll ner detta med flytande margarinet och mjölken och rör ihop. E-postadress. Jag blev så sugen på att testa att baka dessa efter att ha fikat med min dotter, hennes kompis och mamma på Espresso House
Jag gjorde ju creme brule till efterrätt häromdagen och då blev det mycket äggvitor över och då bestämde jag mig för att göra marängtoppar i olika färger och former och passade på att testa olika tyllar i mitt tyllset
Under vintern äter jag gröt men under vår och sommar är det läskande mjölkfri yoghurt som gäller. Vaniljyoghurten är lite för söt i smaken så tycker man inte om sött kan man testa den naturella
Här snackar vi alltså inte espresso med mjölk utan det är både kaffe, mjölk, socker, kaffearom, surhetsreglerande medel, stabilisatorer och emulgator i
Hacka nötterna grovt och torrosta dem med pumpakärnor och solrosfrön. Blanda ner rapsoljan, jordnötssmör och honung och häll blandningen över bären i en ugnssäker form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.