Sötningen i kakan kommer i stället från dadlar, som i sig är riktigt söta. 1 msk lakritspulver (valfritt). Fördela smeten i formen och grädda i mitten av ugnen i ca 30-35 min. 1 msk lakritspulver (valfritt)
Dessa "bröd" innehåller enbart majsgryn, salt och kummin, vilket innebär att alla som har allergier mot mycket, eller allt som finns i "vanligt" bröd kan äta detta helt smärtfritt (om man nu får ont i magen, kliar eller något)
Det gjorde jag med de här - jämfört med ursprungsreceptet. Tja, jag fortsätter väl att baka mig igenom "Julens Söta Saker" men i glutenfri tappning förstås
Sedan i med 1 rågad dl Aprikoser eller Dadlar, 1 Ägg, 1/2 dl Vatten, 1 Banan, 1/2 - 3/4 dl Kakao, 1 tsk Hon ung/Agave (valfritt) 1/4 tsk Äkta Vaniljpulver och någon nypa Salt. Blanda 2 msk Kokosolja med ca 3 msk Kakao och ca 1 - 2 tsk Honung eller Agave. ca 1 - 2 tsk H
-Åh, gott sa min man om dessa hittepåbaugetter frittfrån mjölk, ägg och gluten. Dessa serverade jag med vispat mjölkfrittt persilje och vitlökssmör som jag kryddat med havssalt och lite vitpeppar
Glutenfritt lagar jag alltid och soja använder jag enbart i sojasås så det är inget större problem. Även om just jag inte känner av några hälsonackdelar med mejerier förutom att jag märkt att jag lättare går ner i vikt när jag äter mejerifritt
Här nedan hittar ni receptet på ett supergott bananbröd som är gluten- och mjölkfritt och fungerar bra för er som äter en riktig mat-diet som vi här på hälsa som livsstil förespråkar
Eftersom både jag och sonen tyckte att det smakade för mycket solroskärnor förra gången jag provade att göra egen nutella beslutade jag mig för att göra ett försök till, men på ett annat sätt
Hon hade gjort ett glutenfritt bananbröd, som var så otroligt saftigt, och dessutom helt frittfrån socker - perfekt både som frukost och efterrätt med andra ord
Dom här sötsakerna bakade jag häromdagen och fick en önskan från en i hemmet att göra chokladmintkrämen idag igen eftersom den är så himla god och det gjorde jag ju med glädje, det här är ett jättebra basrecept på muffins som är glutenfria, utan vetestärkelse och mjölk/laktos
Rulla ihop kakan från långsidan och skär den sedan i generösa skivor. 3 ägg1,5 dl strösocker1 dl potatismjöl2 msk kakao1 tsk bakpulver150 gr smör3,5 dl florsocker2 äggulor1 msk vaniljsockerVispa ägg och socker vitt och pösigt
En härlig kladdkaka toppad med mjölkfri grädde och härliga blåbär - mjölkfri, äggfri och glutenfri. Smörj och bröa formen med mjölkfritt margarin och finmix
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.