Kokoskolafudge med syrliga vinbär - helt fri från mjölk, gluten och nötter  - Glad Advent!
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 förpackning kokosgrädde - 300 ml 80 g dadelsirap -
  • ½ dl
  • ½ msk glukossirap
  • 60 g kokosmousse
  • 30 g kallpressad kokosolja
  • 50 g mjölkfri choklad, 60%
  • 10 g frystorkade vinbär - knappt 1 dl Blanda allt utom choklad och bär i en vid tjockbottnad kastrull. Låt koka upp under vispning så allt blandas ordentligt, och bubbelkoka sedan på medelvärme tills smeten tjocknar och temperaturen blir knappt 105 grader Det gick väldigt fort för mig men kan nog variera beroende på vilken kastrull man använder. I en låg vid kastrull går det fortare.
  • 18 cm och låt svalna.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.