Dessa "bröd" innehåller enbart majsgryn, salt och kummin, vilket innebär att alla som har allergier mot mycket, eller allt som finns i "vanligt" bröd kan äta detta helt smärtfritt (om man nu får ont i magen, kliar eller något)
Hon hade gjort ett glutenfritt bananbröd, som var så otroligt saftigt, och dessutom helt frittfrån socker - perfekt både som frukost och efterrätt med andra ord
Jag slängde ihop en kaka under eftermiddagen då vi skulle ha middagsgäst denna söndagseftermiddag. Jag tog vad jag hade i skåpen och det var inte mycket måste jag säga
Vänd sedan försiktigt i resten av äggvitorna och försök att behålla så mycket luft som möjligt. ett par msk agave eller honung men det går bra att göra chokladmoussen helt sockerfri
-Åh, gott sa min man om dessa hittepåbaugetter frittfrån mjölk, ägg och gluten. Dessa serverade jag med vispat mjölkfrittt persilje och vitlökssmör som jag kryddat med havssalt och lite vitpeppar
Jag tänkte försöka fresta er idag med ett lättgjort godis, som borde passa de flesta. Chokladen jag använt är av märket Grenada och den är garanterat mjölkfri
Glutenfritt lagar jag alltid och soja använder jag enbart i sojasås så det är inget större problem. En bok fylld med matnyttig fakta om varför våra kroppar mår så bra av att även utesluta mejerier, gluten och sojaprodukter från vår kolhydratreducerade kost ofta kallad LCHF
Men jag bakar så gott som alltid glutenfritt, med naturliga och rena glutenfria mjölsorter, och försöker i övrigt satsa på mat som är så oprocessad, naturlig och närproducerad som möjligt
Här nedan hittar ni receptet på ett supergott bananbröd som är gluten- och mjölkfritt och fungerar bra för er som äter en riktig mat-diet som vi här på hälsa som livsstil förespråkar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.