Men det kändes som att det ultimata testet väntade – nämligen Boeuf Bourguignon. Sedan jag köpte min Crockpot för ett bra tag sedan har jag hunnit med en del grytor i den, och en förfärlig massa pulled pork
Givetvis ska jag inte lämna er tomhänta på något gott idag så jag skickar med er ett smaskigt recept på en riktig klassiker, nämligen Boeuf Bourguignon
Att servera rätten med en smörig potatispuré som Annika och en klick creme fraiche till passar därför alldeles ypperligt till även denna version av rätten
-Ska du göra “boeufen” klassiskt eller sätter du din touch och prägel på den. Nya dofter stegrade ur grytan, protein och vitlök blandades i en kompott av vällust och utanför stod grannarna och sneglade in med förväntansfulla blickar
porStrimla fläsket. Strö gärna över hackad persilja och servera med kokt potatis. Skär köttet i bitar. Bryn köttet runt om i smör-&rapsolja i en stekpanna
Med sina löften om ännu olagade nya smaksensationer, med sina hyllor med kokböcker som gömmer en myriad av potentiella nya dofter, med sina välkomnande grytor och kastruller och kryddburkar fyllda med barndomsminnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.