Lasagne pånötfärsmed vitt vin, trattkantareller,. Jag kanske är lite udda, men att komma hem till en färdig färssås, och bara behöva koka en bechamel, montera lasagnen och låta den tillagas i ugnen - det är för mig närapå snabbmat
Har tidigare endast försökt göra Wallenbergare en gång, med Mannerströms Husmanskonst som ledsagare, men det var tyvärr med dåligt resultat då biffarna blev toklösa och inte höll ihop
Tänk på att ingredienserna till wallenbergaren ska vara riktigt kalla när de blandas samman. Vill du ha en sås till så skrapa ur pannan efter stekning, slå på en skvätt grädde och låt koka ihop ett par minuter
Gott blir det i vilket fall, med ost både mellan de olika lagren och så ovanpå moset. Antagligen har min variant inte mycket gemensamt med en "äkta" fåraherdens paj men moset ovanpå tror jag i alla fall stämmer
Slå av vattnet och mosa potatisen med en potatismosare. Smaka av med salt och lökpulver. Ställ tillbaka kastrullen på plattan och rör i smör och sedan mjölk till moset fått lagom konsistens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.