Ett bra tips så att fyllningen inte skvimpar över kanten när den hälls i och lyfts in i ugnen, är att hälla över fyllningen från bunken i en kanna, låta pajformen med det förgräddade pajsalet stå kvar i ugnen (långt ned i ugnen) och hälla fyllningen från kannan direkt ner i pajskalet
När det mesta av chokladen har smält, ta ut formen/skålen och rör chokladen slät ochutan bitar. Dessutom drömmer väl de flesta om en vit och stämningsfullt glittrig jul, och då borde väl lite av julgodiset vara vitt ändå
Vispa äggvitorna med saltet med elvisp till hårt vitt skum. Mixa dadlar med äggulor, citronsaft och skal i matberedare eller med en stavmixer till en slät smet
Produkten har en mindre bismak med bra sötma och är utan kolhydrater och kalorier. Men vad jag absolut tror på är att vi alla behöver mindre sockerochvittmjöl i vår kost och idag kan vi faktiskt plocka bort det och ersätta det vita giftet med så mycket bättre produkter
Klä en form med avtagbar botten med bakplåtspapper eller smöra och bröa formen. Den vita chokladen är lite lurig att smälta men vispa den efter ett tag med en visp så löser den sig
Sen kavla ut och lägga i pajformen, nagga med gaffel och grädda som vanligt. Jag har nog äntligen hittat det bästa receptet på pajdeg, för mej som vill undvika vittmjölochmjölkprodukter
Gjorde både utanoch några med mandelmassa (snurrarna har), gjorde även det själv. Pensla de färdigjästa bullarna med ett uppvispat ägg och önskad garnering så som russin
Yacónkräm med lime och vanilj, toppad med frukt & bär. färska jordgubbar med strimlade myntablad, färsk mango eller papaya i tärningar, kanske tillsammans med passionsfrukt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.