Funkar lika bra till tex frukosten med smör eller färskost och toppat med något gott och mättande pålägg som ägg, skinka, avokado, till mellanmål med mättande pålägg eller varför inte jordnötssmör och bananskivor, smulat över lunchsalladen för extra crunch, på ostbrickan eller som snacks istället för chips
Lägg linfröna i en skål och häll över vatten så att det precis täcker. Sedan tycker jag själv att det blir väldigt gott att toppa kexen med riven ost (fan som jag är av tyska käse-kürbiskern knäckebröd) så vill man kan man välja någon god ost och göra så, dock finns det en risk att det blir för salt om man utöver ost tidigare strött över havssalt
Lägg upp på en tallrik, ringla över lite mer olivolja och toppa med granatäppelkärnor. Skala kikärtorna (om du vill vara noga och få ett bättre slutresultat - annars skippa steget om du har bråttom) och lägg i en mixer/matberedare
se – Naturlig mat, Hälsa & Träning. Dela i lagom storlek och lägg på galler i eftervärmen i ugnen. The post Glutenfria fröknäckenmed chia appeared first on ceciliafolkesson
Du kan också lägga på ett till bakplåtspapper ovanpå degen och kavla på det. Jag gillar fröknäcke, jag gillar pistaschnötter, jag gillar bovete och jag gillar sesamfrön
Igår tog jag mig för att baka glutenfrittfröknäcke igen eftersom förråden började sina. Det säger jag visst varje gång jag bakar ett nytt fröknäcke, men jag tror bestämt det är lite extra sant den här gången
Brödet är glutenfritt, mjölkfritt och fullproppat med en massa nyttigheter. Bovete är lättsmält, näringsrikt och innehåller massor med mineraler, vitaminer och andra nyttigheter, fröna bidrar med bra fettsyror av olika slag, och äggen är små proteinbomber
Prova er fram för att få den tjocklek som passar er och extra enkelt är det att man slipper kavla utan bara trycker ut smeten med baksidan på en sked på ett bakplåtspapper
The post Glutenfritt enkelt fröknäckemedpåläggsinspiration appeared first on Hur bra som helst. Att göra eget fröknäcke är något som jag verkligen gillar
Glutenfrittknäckemed frön. (Tänk på att inte trycka sönder alla fröer med kaveln, var lätt på handen. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt och klicka ut smeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.