200 g
vit choklad 150 g smör 3 ägg, rumsvarma 2 dl socker 2 krm salt 2 dl vetemjöl 1 msk vaniljsocker 1 citron, rivet skal 40 g Lakritsfabriken Rasberry Salty Liqourice smör, till formen ströbröd, till formen
Sikta florsocker över kakan och servera tillsammans med lättvispad grädde. Det är precis som det låter en seg, kladdig kaka med en frisk smak av citron
Än så länge har det blivit lussekatter, saffranstryffel och den här lite annorlunda fudgen. ), men jag tänkte att det kanske var gott att ha tillsammans medcitron
Den här kladdkakanmedvit choklad ochcitron är alldeles underbar och passar perfekt till påsken. Den söta vit chokladen passar utmärkt med den syrliga citronenoch kombinationen är verkligen läcker
Vitchokladkladdkakamed hallongrädde. Pudra med florsocker före servering. Jag hade gjort en vitkladdkaka, och här har ni receptet som kommer från tidningen Hembakat
Det verkar inte som om de brukar göra kladdkakor i Frankrike, eller så var hon inte så inne på bakning och efterrätter, men hon trodde faktiskt att jag hade misslyckats med kakan
Den vita chokladen och saffranet smälter samman helt perfekt och skapar en gyllene kaka som kompletteras med en vintriga apelsinsallad av kokade apelsiner med stjärnanis och kanel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.