Kladdkaka med choklad- och ingefärskola
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kladdkaka
  • 175 g smör
  • rumsvarmt
  • 3 dl socker
  • 1½ dl kakao
  • ½ tsk salt
  • ½ dl ljus sirap
  • 3 ägg
  • 1½ dl vetemjöl
  • 200 g vit och/eller ljus kvalitetschoklad
  •  
  • Choklad- och ingefärskola
  • 50 g glykossirap
  • 100 g ljust muscovadoråsocker
  • 1 msk kakao
  • 100 g vispgrädde
  • 30 g smör
  • 1 tsk mald ingefära
  • En nypa salt
  •  
  • Tillbehör
  • Vaniljglass eller lättvispad grädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.