Kinesisk Dumplingsoppa
Världensbästa matblogg
Världensbästa matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Degen
  • 5 dl vetemjöl
  • 2½ dl kokande vatten
  • Fyllning
  • 400 g kalv, fläsk eller kycklingfärs
  • 250 g vitkål
  • 2 st finstrimlade salladslökar
  • 1½ msk riven ingefära
  • 2 st pressade vitlöksklyftor
  • 1 msk kinesisk soya
  • 1 msk risvinäger
  • 1 msk ostronsås
  • 1 st ägg
  • 1 msk maizena
  • 2 tsk salt
  • 1 st nypa svartpeppar
  • 1 tsk sesamolja
  • Soppan
  • 1 L kyklingbuljong
  • ½ dl torkad svamp som t.ex kinesiska skogsöron eller shitaki
  • 1 st strimlad skalad morot
  • 2 st tunnskivade salladslökar
  • ½ tsk sriracha
  • 2 msk soya
  • 1 msk ostronsås
  • 1 st finhackad vitlöksklyfta
  • 1 msk riven ingefära
  • ½ tsk sesamolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.