Skölj fläskköttet och lägg det i en gryta, häll på kokande vatten så det täcker. 1 msk kinesisk soja. Så här gör du Skär köttet i skivor och sedan i strimlor
5msk kinesisk soya. 5msk kinesisk soya. Den här rätten är väldigt snabb och enkel att göra, tänk bara på att ha alla ingredienserna färdigt skurna och uppmåttade i skålar så det blir lätt att bara hälla i eftersom
Rör ut majsstärkelse med lite, lite vatten och slå redningen i grytan under omrörning. Slå bambuskott och champinjoner i ett durkslag, skölj och skär purjolöken i bitar lägg även det i durkslaget
Otroligt gott och krispigt tillbehör till denna köttgryta. Asiatiskt. Som jag längtat efter wok och starka såser, krispiga bambuskott och vattenkastanjer
Det här kan nog vara den godaste kinarätten som vi någonsin har ätit och den slår det mesta vi har varit med om när vi käkat ute på kinakrogar, är ni som oss galen i det asiatiska köket så kommer ni också tycka att det är helt fantastiskt gott
Strimla filéerna och stek dem i en het stekpanna med olja i ca 5 minuter. Sila av juicen från ananasen och blanda den med majsstärkelse, sweet chilisås och fond
Måndag = ny vecka och nya möjligheter. -)Wok i alla dess former smakar alltid gott. Här behöver det inte vara just fläskfilé, man kan ta kyckling, nötkött, lax etc
Ta en stor stekpanna eller wok och värm med olja. Lägg i kycklingen och fräs 1 minut lägg i svampen, vitlöken, ingefäran och chilin fräs ytterligare ett par minuter salta, sockra och peppra
Servera grytan med ris, bananskivor, russin, ananas, jordnötter och mango chutney. Tillsätt mjölet i den kalla grytan och rör om medan grytan kokar upp och sedan sjuder, ca 15 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.