Vilken sommardag vi haft, eller hela veckan har ju varit toppen med sol och värme. Pappa kom hit med ett gäng rabarber så idag har det blivit både paj och saft
När kardemummakakan svalnat delar du den horisontellt i två delar. Smält smöret och tillsätt mjölken. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker, kardemumma och salt i en bunke
Garnera med socker och kanel. Smöra och bröa en form. Mätt upp smöret och låt det bli rumsvarmt. Vispa smöret krämigt och tillsätt sockret och fortsätt vispa tills det blir fluffigt och vitt
Här i Malmö är flädersäsongen nästa överblommad och jag är lite sent ute. Har ni samma problem som mig kan man istället för vanlig flädersaft göra den här varianten med jordgubbar och behöver då inte lika många blommor
Nu var det verkligen längesedan jag skrev, flera veckor sedan till och med. Jag ska vara helt ärlig, det har varit så sjukt otroligt mycket att göra i skolan och med massa andra saker, så jag har inte haft en minut över till bakning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.