½ dl riven parmesanost. 2 skivor surdegsbröd 1 msk smör 250 g kantareller 1 msk smör salt & peppar 2 st schallotenlök, finhacka 100 g philadelphiaost ½ dl riven parmesanost 1 tsk vinäger ev gräslök och rosepeppar till garnering Bred ett tunt
Så igår när min make kom hem efter en lång dag på jobbet så gjorde jag en supergod kantarelltoastmedparmesan och persilja efter ett recept av Markus Aujalay
Stek kycklingfiléerna på medelvärme tills den får lite färg. sedan grädden och parmesanosten. Krydda med timjan och oregano och häll i buljongen och tillsätt
Blanda, smör, vetemjöl och riven parmesanmed lite salt o lite peppar. Parmesan kex. 160 g smör, 160 g vetemjöl, massa 60 g riven parmesan, 2 kvistar färsk rosmarin eller ca 1 msk, salt,peppar. 60 g riven parmesan
Kalasgoda kantareller De här godsaker som inte varit helt lätta att hitta. Och visst har det hänt att just ditt ”hemliga ställe” inte längre är hemligt utan länsats på ”dina svampar”
4 250 g kantareller eller annan svamp 1/2 riven vitlöksklyfta 3 msk smör 140 g tärnat bacon eller pancetta salt svartpeppar 4 skrivor ljust surdegsbröd 4 msk färskost 1 dl riven parmesanost 1/2 dl hackad persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Serve immediately. In another shallow dish combine bread crumbs, parmesan cheese, and flour. In a large skillet over medium heat melt 2 Tablespoons butter. Salt and pepper to taste and add some 1 Tablespoon parmesan. ½ cup plus 1 Tablespoon grated parmesan, divided. 2 medium zucchini, sliced
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.