Bara måste dela med mig av detta recept. Sökte lite efter nya efterrätter till i helgen som var då vi skulle ha över lite folk och hittade detta recept hos Jenny
Vispa crème fraichen hårt. Blötlägg och smält gelantinbladen enligt förpackningen. Blanda i det i crème fraichen ihop med hackade räkor, hackad lök och örterna
Det måste ju inte vara oxfilé till nyår. Önskar dig en god nyårsmiddag och ett gott nytt år. Eller. Här har jag bakat in fläskfilé i smördeg med en svampröra à la Wellington
So long carbs, jag kommer att sakna er. Igår var första dagen och det gick riktigt bra. Det blev stekt ägg och bacon till frukost, kokt lamm till lunch och kycklingsallad till middag
På nyårsafton vill man helt klart äta något gott, gärna till förrätt, huvudrätt och efterrätt. Hursomhelst så provade jag ett nytt recept till förrätt på nyårsafton och tack och lov så föll det väl ut
Och här kommer efterrättstipsen. Jag kommer att fylla på med recept ända in i kaklet. Så har ni inte bestämt er för vad ni ska äta, så kika in lite då och då