När pajskalen är förgräddat fyll pajen med kantareller, skinka/lök & och brysselkålen varvat. Skär skinkan i tärningar ochschalottenlöken fint, och gör samma sak här, fräs på i het stekpanna tills löken blivit genomskinlig
(jag var hungrig och orkade inte vänta så jag bräserade inte alls, gör inte så, rullader ska vara möra,saftiga och dom ska gotta in sig såsen)Ta försiktigt upp rulladerna och lägg dom åt sidan medan du reder av såsen med maizena redningen
Smaka av och blanda i tomat samt salami, vänd runt och toppa med hyvlad parmesan samt några varv med svartpeppar kvarnen och avsluta med några droppar olivolja
Förutom vår standard quiche lorraine, som Axel prompt ska ha, så bjöds det också på en paj fylld med brieost, salamioch tomater hämtat från bloggen Matplatsen
Låt degen vila i kyl medan du förbereder fyllningen. Lägg i lök, ost och fläsk blandat i pajskalet. Fräs den tunnskivade löken på svag värme tills den blir genomskinlig men inte får färg
Var försiktig med salt då både salamioch ost ger sälta. Servera pajen med en god sallad eller toppa med ruccolasallad, pinjenötter och lite balsamicosirap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.