Tidigare i veckan fick jag en snilleblixt. Hur många pavlovor och andra maränger kan man trycka i sig. Visst går det bra att slänga ned lite äggvitor i en pannkakssmet, i stället för ett av äggen, men eftersom jag tagit för vana att frysa in mina äggvitor, så krävs det framförhållning för att de skall bli använda
Egentligen ska man kanske göra en påsktårta, men hrm. konditor, så ni hajar. På bilden är dock inte de krossade kexen med som jag hade i botten på glasen som jag bjöd på
För även lakritsdagen infaller idag. Dessa choklad- och valnötsbollar med smak av lakrits tipsar jag gärna om ytterligare en gång då jag tycker de är helt fantastiskt goda
man kan behöva späda med mer vätska, vatten eller mer vin. Mustig i smak, mör och att denna lilla köttbit nästan är oförskämt billigt gör ju inte det hela sämre såklart
Inte så knepigt, eller hur. Hovmästarsås. Sötsyrlig, med en liten hetta. En självklarhet till gravlaxen, men även en utmärkt sås till skaldjur som krabba, räkor och även hummer
Bara till o blanda o röra ihop-alltså något alla klarar av . Ofta kan jag känna när man har gjort de där köttbullarna, biffarna, limpan, hela kycklingen, kotletterna att åhh nu måste jag göra en sås också-så meckigt
Till sommarmat räknar jag rabarber, kanskeinte serverat med färskpotatis men i lite andra former. Lägg ut tonfisken och lägg ut rabarbern och rättikan på tonfisken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.