Inte helt. Jag ligger och försöker skriva samtidigt som jag har Netflix och Food matters på i bakgrunden, Instagram chatten igång och mina gamla glasögon på mig med helt fel styrka
Det var NU jag kom på att jag glömt att ha i mina vörtkryddor så jag hällde bara på dem på degen och jobbade in dem tills alla kryddor var inarbetade i degen
Till sommarmat räknar jag rabarber, kanske inte serverat med färskpotatis men i lite andra former. Vid midsommar har jag en tanke på att servera en rätt som är ganska så lätt att tillreda och är frisk i sin framtoning
Riv mandelmassa och lös den med. Blanda smör och socker. och häll sist i mjölet. Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör
Men bara en. Sen blir det pasta med fläsk, ost och spenat. Vem är jag att försöka pracka på dig vardagsmat som pasta när allt du vill ha är recept på julgodis
Efter man har lämnat blod så skall man ta det lite lugnt ochinte lyfta för mycket tungt, M&M var hemma hos oss när jag kom hem… då blir det inte lugnt, full rulle hela tiden
När det är nån minut kvar tills pastan är klar, tillsätt spenaten i såsen och rör om ordentligt. Koka pastan al dente (nån minut kortare än instruktionerna)
Krämigt och gott är bara förnamnet. -) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
En ljuvligt god pasta med lax- och dillsås. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. En utmärkt lördagsmiddag med få ingredienser och ytterst lite ansträngning
En snabb, enkel, billig och god pastarätt. Koka pastan. I det här receptet har jag använt mig av konserverade champinjoner, men givetvis kan man använda färska som man skivar och steker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.