Fågel ⁄ ReceptKycklingi ugn med ädelost – enkelt och gott. Kycklingi ugn är en enkel och snabb rätt som sköter sig mest själv men som blirfantastisk god
I förra veckan lagade Caroline ett nytt recept med kycklingfilé. En av sakerna jag fick av Ulf var denna som man häller ii kaffet, det är riktigtgott och för mig som gillarvit choklad så var det grymt
Sällar ni er tillsemesterfirarna så önskar vi er en skön ledighet, ät gott och njut. Det är en form av kycklingsallad, eller kanske vi ska säga att det är en halloumisallad med tillhörandeflädermarineradkycklingfilé
Det måste nog varit den här galet goda slaw. en som fickmig att springa kvällens mili kylan och mörket happy och lätt som en fjäder – såg verkligen fram till att få kalasa på [
Stek kycklingfiléernai olja i omgångar så de får fin färg. Javisstidag fyller jag år, jag har haft en del att stå i de senaste dagarna därav lite frånvaro från bloggen men nu är jag tillbaka, ett år äldre och ett år klokare
Det är bara bra att kycklingen får stå framme de få minuter det tar för ugnen att bli varm (du kan också låta kycklingen få gottatillsig under flera timmari kylskåpet för ännu bättre smakupplevelse)
I med den finhackadekycklingfilén och höjde värmen så att det blev lite färg på det hela. Idag var jag ensam tillmiddagen och efter att även ha ätit gårdagens middagtill lunch så ville jag ha något annat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.