Kyckling i ugn är en enkel och snabb rätt som sköter sig mest själv men som blir fantastisk god. Det blir ju så gott med en mild och gräddig ädel som får koka ihop sig till en god sås
Laga det här, det är enkelt och gott. Skär kycklingen i långa bitar. Blanda ingredienserna till marinaden i en skål och låt kycklingen marinera i minst en ½ timme
Underbart gott,testa perfekt en solig och varm dag och det bästa är att allt kan förberedas innan. ) Men innan vi åkte hem åt vi en så sjukt god lunch som jag knyck recept på från matplatsen
När jag kokar potatis med skalen på så tänker jag på min pappa, han gillade inte att man kokar potatis med skalen på jag tycker att det är gott… tror att han tyckte att det var för spartanskt
Fyll kycklingen med vitlök och stek den hel – upp. kyckling. kyckling. Dela kycklingen i 4 delar,. Kör kycklingen i ugnen på 180. Kolla temperaturen vid benet – minst 72 grader ska det vara. Dela kycklingen i 4 delar,
KycklingfiléTomaterTomat & chilli purevitlökfärsk fullkornspasta0,5 dl vattenMarinad. 2 dl Rapsolja1 msk Kycklingkrydda1 msk Kinesisk Soja1 tsk torkad dragonLägg kycklingen i en ugnsfastform, häll över marinaden och ställ formen i ugnen 30 min , 200 grader, eller tills kycklingen är klar. 1 msk Kyckling
Det gäller verkligen att passa på nu när dessa råvaror är som allra bäst. Häromdagen köpte jag färska kycklinglårfiléer på extrapris och komponerade ihop denna supergoda rätt
Lägg ner kycklingbitarna och rör om. Skär varje kycklingfilé i 34 bitar på längden. Stek kycklingbitarna med marinaden i långpanna, 1215 min mitt i ugnen. 1,8 kg kycklingfilé
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.