Fräs kycklingen i smör eller olja tillsammans med vitlök och purjolök. 500 g kycklingfilé, skuren i bitar. 1 kycklingbuljong. 500 g kycklingfilé. 1 kycklingbuljong
Marinera kycklingbrösten och lägg dem på en ugnsplåt. 4-6 kycklingbröst, filéer. 14-6 kycklingbröst, filéer 1 medelstor zucchini, skivad ca 500 g små tomater, gärna på kvist salt och peppar olivolja färsk oregano. Ugnsrosta kycklingen i cirka 20 minuter (beroende på storleken på filéerna)
Stek kycklingfiléerna på medelvärme tills den får lite färg. Häll såsen över kycklingen i formen. Stek kycklingfiléerna på medelvärme tills den får lite färg
Till mig själv serverade jag bara knaperstekta kycklingbitar och sås baserad på majonnäs. Alla andra i familjen gav den här Kycklinggratängen högsta betyg