Smula över rosépeppar och servera medlax och citron. 2 Blanda gräddfil och majonnäs med pepparrot och dill. 3 Smaka av med salt och peppar. 140 g kallröktlax (eller varmrökt)
Smula över rosépeppar och servera medlax och citron. 2 Blanda gräddfil och majonnäs med pepparrot och dill. 3 Smaka av med salt och peppar. 140 g kallröktlax (eller varmrökt)
Salta och krydda laxenmed chiliflakes. Kokboken speglar absolut den bild jag har av Jessica Frej och jag hade inte haft något emot att bo granne med henne
Äntligen dax för lite fisk och barnen gråter inte när det blir lax, jag tänker alltid lite extra när det gäller lax då odlingen inte är speciellt vänlig för haven
Lägg upp laxskivorna på en tallrik. jag gjorde den som förrätt till oss i familjen, men kan tänka mig att den går bra som en god lunch med ett gott bröd till
Varmrökt lax är verkligen gott och passar perfekt med den här potatissalladen av Paolo Roberto. Häll dressingen över salladen och, för att få en välblandad potatissalladmed alla ingredienser hela och snygga, skaka skålen försiktigt och häll sedan salladen mellan de två skålarna några gånger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.