4 4 port risonipasta 1 liten rödlök 2 huvuden gemsallad (à 80 g) 200 g soltorkad tomat i olja 1/2 dl rostade solroskärnor 200 g halloumiost 1 tsk olja 1 liten vitlöksklyfta Dressing 2 msk olja från de soltorkade tomaterna 2 tsk rödvinsvinäger 2 tsk dijonsenap salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kortpasta 3
Ikväll gjorde jag en fräsch sallad med bla rökt lax, räkor, sparris och avocado. Till salladen gjorde jag en pepparrotsdressing som du hittar receptet på här
Pasta med tomat, ricotta & bacon. Hej alla fina läsare. Det värmer att se att statistiken fortfarande ligger högt trots att jag har varit frånvarande i drygt en vecka
Jag gjorde en så fantastiskt god räksallad för några dagar sedan. -En näve blandsallad. Den blev som sagt så lyckad att jag känner att jag den måste jag dela med mig hur jag tillagade den
Man kanske inte kan blogga om något så enkelt som en sallad men när man just nu sitter på ett försenat SJ tåg kan man ju alltid drömma om lite mat att stoppa i sig