Vit choklad är extra känslig, så det är bättre att du tar ut den ur mikron med lite osmälta bitar, de smälter snabbt vid omrörning, än att chokladen är inne för länge och förstörs
Vilken smarrig pressgurka jag gjorde förra veckan. Håller med Johan -"Pressgurka kan man ha till allt. Hyvla gurkan tunt med osthyvel eller på en mandolin
Blanda ihop allt, smöret suger upp lite olika beroende på vilka kex du använder. Kakan får också så passligt bli mitt bidrag till Söta sakers utmaning som i mars är "personligt"
Den kallpressade och Ekologiska Kokosoljan och Kokostvålen kommer från Jakobs Apotek. Olja kan användas som ögonkräm för att minska rynkor, påsar och svullnader
det där om när jag experimentera fram recept. Att ibland blir det katastrof, rakt ner i soporna och ibland blir det bara ett sådant där "Halleluja-moment" och i helgen var det sannerligen ett sådant, kan svära på att jag till och med hörde en änglakör när jag satte tänderna i den här tårtan
Några exempel. Kirskålen. Ett ogräs sänd från han där nere. Den går bara inte utplåna. Men den går att äta. Så förlika dig med att du fått in ogräsplågan Kirskål i din trädgård, och laga smarriga saker av den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.