Kokosolja kan man använda till i princip allt och är det absolut bästa man kan ha för huden. Det var superenkelt att göra och jag fick den precis som jag vill ha den
Smörj in händerna med en aning kokosolja, och rulla bollar av smeten. Degen är ganska kladdig att rulla, men när jag kom på att smörja in händerna med lite kokosolja gick det som en dans
Blanda ner olja, kryddor, salt, havregrynsklet/havregryn, sesamfrön och fullkornsdinkel. Det går snabbt och är inte bara nyttigare och billiagre att baka själv, man vet vad brödet innehåller och dessutom är det så mycket godare med hembakat bröd
Hetta upp våffeljärnet, och smörj med lite kokosolja. Jag föredrar att göra mina våfflor osötade, så kan man använda dem med både söta och salta tillbehör
Bullarna passar bra både till frukost, eller till lunch och picknic med lite extra matigt pålägg. Blanda ned honung, citronsaft, havregryn, linfrön, pumpafrön och chiamjöl, och kör maskinen på lågt varvtal tills allt blandats
Smält fettet och rör ned havregryn, mjöl och socker. Recept på "Hallon och Blåbärspaj med havregryn". -) med förhoppning om att den efterlängtade värmen kommer
Den här morotslimpan är en jättegod och lättbakat limpa som jag gärna bakar fler gånger. Degen bakas ut direkt och läggs i smorda formar för att sedan stå i kylen och jäsa över natten
Rör ihop kvargen med havregrynen och tillsätt sedan salt och bakpulver. Rör ihop och sätt igång ugnen på 200 C och förbered en plåt med bakplåtspapper. Fördela ut 4-5 degklumpar på plåten och forma till frallor med hjälp av en gaffel. Strö på linfrön och in i ugnen i ca 20-30 min
Lägg bullarna på en bakpappersklädd plåt och toppa med vallmofrön. Lite kletiga att forma till bullar men klicka ut lika stora klickar på plåten med bakplåtspapper innan du formar dem till bullar, så slipper du att gegga med dem en extra gång för att få dem lika stora
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.