Kalkonfilé i indisk yoghurtsås med fänkål och granatäpplesallad
Millas Hälsoblogg
Millas Hälsoblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Fänkål och granatäpplesallad
  • 1 fänkål 1/2 granatäpple 1 citron 1 tsk honung (flytande)
  • 2 krm salt
  • 1/2 pkt persilja
  • Finstrimla fänkålen.
  • Ta ut kärnorna ur granatäpplet.
  • Riv skalet från citronen och pressa citronen.
  • Blanda allt i en skål tillsammans med honung, salt och persilja.
  • Kalkonfilé i indisk yoghurtsås
  • 50 g cashewnötter
  • 2 msk rapsolja
  • 2 tsk honung (flytande)
  • 1 tsk malen ingefära
  • 1 tsk spiskummummin
  • 3/4 tsk malen kanel
  • 1/2 tsk salt
  • 2 krm cayennepeppar
  • Lägg alla ingredienser ovan i en matberedare och mixa till en kryddpasta
  • 600 g kalkonfile
  • 1 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor 1 dl vatten
  • 1/2 tärning kycklingbuljong
  • 3 dl turkisk yoghurt
  • Finhacka gul lök och vitlök.
  • Skiva kalkonen i cm tjocka skivor.
  • Stek kalkonen och all lök i smör.
  • Tillsätt kryddpastan och stek någon minut.
  • Rör ner vatten,kycklingbuljong och yoghurten.
  • Låt sjuda 5 min

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.