För att göra denna rätt behöver man ett välsorterat skafferi med kryddor. Hade jag varit en kyckling och blivit tillagad hade jag velat bli avnjut och hänförd i denna rätt
Tillbehör, Gurkraita. Köttet blir mört och full med smaker, SÅ GOTT. Du gör curryn själv med en härlig blandning av massa kryddor, det kommer dofta ljuvligt i hela hemmet när grytan puttrar
Blanda resterande yoghurt med salt ochgurkan. Fräs riset med finhackad gul lök och kardemumma i en kastrull och när det fått fin färg häller du på buljongen och låter det koka klart
Krydda med salt och peppar. Tillsätt krossade tomater, ingefära, kryddmix och sötmandel. Raita receptet har jag tiggt till mig av en Indiskrestaurang där vi brukar äta, suupergott
Värm upp olivolja i en kastrull och lägg i gurkanoch ärterna hastigt så de bara blir lite varma, avsluta med att hälla över dressingen och smaksätt med hackade mynta, salt och peppar
Klicka för att maila detta till en vän (Opens in new window)Klicka för utskrift (Opens in new window)Dela på Facebook (Opens in new window)Klicka för att dela via LinkedIn (Opens in new window)Klicka för att dela på Twitter (Opens in new window)Klicka för att dela på Tumblr (Opens in new window)Klicka för att dela till Pinterest (Opens in new window)Klicka för att dela på Google+ (Opens in new window) Vårsmoothie medgurka,myntaoch lime
Här pasta med hackad paprika, delade cocktailtomater, baconhack, krossad vitlök, en tsk sambal oelek, naturell yoghurt och ett par nävar riven ost (edamer), fräs grönsaker och bacon, häll i en tsk sambal oelek och några duttar naturell yoghurt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.