Indisk linsgryta med spenat och sötpotatis + durranaan
| Food that Loves You!
| Food that Loves You!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0,75 dl
  • 8 portioner
  • 4 dl gröna linser eller puylinser
  • 3 msk kokosolja
  • 1 msk kardemummakapslar
  • 3 kryddnejlikor 1 kanelstång 1 tsk torkad chili
  • 2 gula lökar, finhackade
  • 4 vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 grön chili, finhackad med eller utan kärnor
  • beroende på hur stark du vill ha grytan
  • 2 tsk riven färsk ingefära
  • 1 tsk gurkmeja
  • 1 lagerblad 500 g sötpotatis i 2–3 cm stora kuber
  • 200 g fryst bladspenat
  • 1 tsk salt
  • 1 liter vatten
  • 400 g kokosmjölk
  • 1 msk garam masala
  • 5 dl valfri mjölk
  • 0,5 dl olivolja
  • 2 tsk agave eller honung
  • 4 dl durramjöl
  • 0,75 dl psylliumhusk (grovmalet psylliumfröskal)
  • 0,5 tsk salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.