Skala och skivapotatis och morot. Skala och hacka lök och vitlök. Strö över persiljavidserveringen. 14 st potatis. 11 st vitlöksklyfta. 11 tsk kinesisk soja. 12 msk hackad persilja. 1300 g köttfärs 1 msk smör eller margarin 4 st potatis 1 st morot 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 2 dl vatten 1 msk kalvfond salt peppar 1 tsk kinesisk soja 2 msk hackad persiljaFräs färsen smuligi en gryta med smör. 1Lägg ner allt i grytan och tillsätt, vatten, fond, salt, peppar och soja. Låt koka i 15–20 minutertillspotatisen är mjuk
IngredienserPortioner. 4 900 g potatis 1 gul lök 2 vitlöksklyftor ca 500 g nötfärs 1 tsk salt 1 krm peppar 1 tsk timjan 1 tsk oregano 100 g fetaost 1/2 dl vatten 1 gurka 1 dl matyoghurt 4 tomater 1 tsk rödvinsvinäger 1 tsk olivolja 1 förp persilja Lägg tilliinköpslistan Trött på att irra runt ibutiken. Kupongen är laddad Kryddkvarnar 10 % rabatt Santa Maria 60-140 g Mer info Ladda kupong
Hur dum får man bli. Här skriver jag om medelhavskost och nyttigheter med frukt och grönsaker. På senare tid har jag fyllt webbsidorna med tankar om klimatet och maten…
Jag skulle kunna förvridasanningenlite här och skriva att jag stått halva förmiddagen och rullat och stekt hemmagjorda köttbullar och stolt, fotograferat hela anrättningen som hemlagad och rustik
170 g finstrimladvitkål. 170 g finstrimlad morot. 11/2 pressad vitlöksklyfta. 11/4 röd finchackadchilipeppar. 1Salt, paprikapulver, curryStek färs, vitkål, morot, vitlök, chilipepparilite smör. 1Krydda med salt, paprikapulver och curry. 1Tillsätt soja och blanda runt väl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.