Köttfärsgryta med potatis
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 300 g köttfärs
  • 11 msk smör
  • 14 st potatis
  • 11 st morot
  • 11 st gul lök
  • 11 st vitlöksklyfta
  • 12 dl vatten
  • 11 msk kalvfond
  • 1 salt
  • 11 tsk kinesisk soja
  • 12 msk hackad persilja
  • 1300 g köttfärs 1 msk smör eller margarin 4 st potatis 1 st morot 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 2 dl vatten 1 msk kalvfond salt peppar 1 tsk kinesisk soja 2 msk hackad persiljaFräs färsen smulig i en gryta med smör. Skala och skiva potatis och morot. Skala och hacka lök och vitlök.
  • 1 Lägg ner allt i grytan och tillsätt, vatten, fond, salt, peppar och soja. Låt koka i 15–20 minuter tills potatisen är mjuk. Strö över persilja vid serveringen.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.