Barnen är uppväxta medpestooch det finns så många olika slags maträtter man kan göra medpesto. När kycklingen börjar få färg, häll i grädde, parmesan ochpesto
Fräs lök ochvitlök mjukt i kokosolja. Låt svalna lite och skär i skivor. Kokt blomkål och stuvade champinjoner (fräs skivade färska champinjoner i kokosolja, salta och peppra, tillsätt kokosgrädde och koka ner till en lagom tjock stuvning)
Strö gärna över lite extra timjan och servera med rostade rotfrukter och en god sås. Jag tycker att det går jättelätt om man har en bit plastfolie under köttfärsen, då kan man hjälpa till att rulla med folien
Men denna gång tänkte jag att jag skulle ha basilikasmaken i själva chicken nuggetsen direkt, så jag blandade kycklingen medpesto först, innan paneringen, och det blev ju såååå gott
Kolla så att köttfärslimpan är genomstekt med en provsticka. Från att inte ha gjort köttfärslimpa själv någonsin, har jag nu gjort köttfärslimpa för tredje gången inom en förhållandevis kort tidsperiod
Jag serverade det tillsammmans med mina hemmagjorda hamburgare och en vitlöksoch persiljesås. Att lyxa till tillbehören man äter till maten är värt så mycket ochmed enkla metoder och knappt nåt jobb får du dundergoda ugnsbakade potatisklyftor
Rör ihop pestonmed majonnäs och pressad citron. Nu har vi dock både nytt bord och nya stolar, stolar som är skinnbeklädda dessutom ochmed andra ord mycket mjukare och skönare
köttfärslimpamed bacon och svamp. Jag blandade sedan i löken, ägget och färsen i ströbrödet, och blandade sedan i ORDENTLIGT med salt och peppar, chili- och paprika-pulver
Rulla ihop med hjälp av bakplåtspapperet och flytta över rullen till en smord ugnsform. Ta fram en skärbräda lägg på ett bakplåtspapper peppra och salta på papperet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.