Husmanskost med guldkant, det är nog vad maken skulle kalla den här köttfärslimpan. Han som älskar färs uppskattar sån här mat, och kan jag dessutom få med bacon och lite hetta i rätten så är saken biff
Servera köttfärslimpanmed pasta. Lägger man till att våra barn gillar köttfärs i alla valörer och deras mamma är svag för att göra köttfärslimpa, är svaret enkelt
Smaka av med salt och peppar. Lägg den i en ugnsform med skarven nedåt. Pensla med ägg eller vatten. Servera köttet med såsen och ris, klyftpotatis eller potatisgratäng
Kolla så att köttfärslimpan är genomstekt med en provsticka. Från att inte ha gjort köttfärslimpa själv någonsin, har jag nu gjort köttfärslimpa för tredje gången inom en förhållandevis kort tidsperiod
Har ni testa göra köttfärslimpamed en påse löksoppa (pulver) i. En lite miss gjorde jag dock genom att blanda ner all soppa åt gången och köttfärslimpan blev då lite lös i konsistensen
Sen flätar man ihop den ena remsan över den andra och penslar med ägg. Serveras med glass. Man tar ett block med 200g Marabou mjölkchoklad (eller annan sort man gillar)
Lägg ut skinkan omlott på plasten och täck med soltorkad tomatkräm, smulad fetaost och basilikablad. Lägg köttet ovanpå och rulla in köttet i skinkskivorna med hjälp av plastfolien
Putsa filén och bryn den runt om i en stekpanna med kryddor, låt svaln lite. Skär med cirka en centimeter mellanrum och ganska djupa snitt utmed hela fläskfilen på tvären
köttfärslimpamed bacon och svamp. Jag blandade sedan i löken, ägget och färsen i ströbrödet, och blandade sedan i ORDENTLIGT med salt och peppar, chili- och paprika-pulver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.