Avsluta med ett lager lasagneplattor, bechamelsås och resten av den rivna osten. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs löken tillsammans med färsen tills färsen är genomstekt
4 2 gula lökar 2 vitlöksklyftor 500 g nötfärs 1 msk olja 4 msk tomatpuré 1 tsk timjan 1 tsk rosmarin 500 g krossade tomater 1 köttbuljongtärning salt och peppar 9 lasagneplattor Sås 6 msk matfett 6 msk vetemjöl 1 l mjölk salt och peppar 2 dl riven parmesanost Till servering sallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Fortsätt med ett laget lasagneplattor. Hacka lök och champinjoner och låt dem fråsa med. Det är ju lite pill att göra lasagne och det kan kännas som många moment, men det blir mat till många och den här räcker länge, det kan jag lova
I det här receptet har jag valt att frångå det klassiska receptet på två punkter. Börja med ett lager lasagneplattor på lite smör, varva sedan med bechamelsås, köttfärs och plattor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.