Klassiska wallenbergare 1. Se till att alla ingredienser är riktigt kalla. Rör färsen med salt och peppar. Tillsätt grädden lite i taget och sedan äggulorna Svt
Mormors köttbullar 1. Blanda ströbröd eller havregryn och mjölk, låt svälla 10 minuter. 2. Blanda färs, peppar och salt. Nu börjar färsen bindas ihop Svt
Susannes godaste köttbullar ekologisk köttfärs av nöt- eller älg. 1liten gul lök, riven eller finhackad. 1ströbröd eller havregryn. 1mjölk Svt
Köttfärsgryta med asiatisk touch nöt- eller viltfärs. 1neutral olja. 1sesamolja. 1stora gula lökar. 1vitlöksklyftor. 1champinjoner. 1japansk soja Svt
Allt-i-ett lasagne i stekpanna lasagneplattor. 1köttfärs eller vegofärs. 1gul lök. 1morötter. 1selleristjälkar. 1vitlöksklyftor. 1krossad tomat Svt
Enkel köttfärsgryta basfärs. 1strimlade grönsaker (t ex morot, vitkål, grönkål). 1tjock yoghurtTillsätt grönsaker och vatten till önskad konsistens, låt koka ihop tills grönsakerna är mjuka Svt
Mammas köttfärslimpaKöttfärslimpa1 dl havregryn (alt ströbröd) 2 ägg 3 dl gräddfil 1 kg nötfärs 1 löksoppa på pulver (40 g) 0,5 tsk svartpeppar olivolja 140 g baconskivor www.koket.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.