Bryn färsen tillsammans med den hackade löken, krydda med grillkrydda. Köttfärsgratäng. Klä utsidan och undersidan, på en springform med avtagbarkant, med ugnsfolie
Igår blev det en variant med köttfärs. Hacka lök och stek den tillsammans med köttfärsen, krydda med salt, peppar, paprika och en skvätt krossade tomater
Skala och hacka löken och låt den fräsa med färsen. Avsluta med potatis. Servera med sallad. 1175 g färskost med tomater. 5 dl vatten 2 tsk oregano salt och peppar 1 kg potatis 175 g färskost med tomater 2 dl matlagningsgrädde 1. 5 dl riven ost Servera med. 200°Fräs färsen smulig i en stekpanna med smör
Servera med lite sallad och gurka. Sätt ugnen på 200 grader. Hacka löken och mjukstek den i smöret. Tillsätt köttfärsen och bryn den tills den fått färg
Njut med en god sallad. Koka pastan, sätt ugnen på 225 grader. Finhacka löken och stek den mjuk i smör/rapsolja, smula i köttfärsen och bryn till färsen fått färg, krydda och rör i sweet chilisåsen och de passerade tomaterna, samt pressa i vitlöksklyftan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.