Låt ägget stelna och servera med sesamfrö och lite chilliflakes på topp. Det ska ordentligt med olja. Kläck sedan ägget över woken och rör om lite försiktigt
Låt den fräsa på medelvärme någon minut eller två innan vitkålenoch fänkålen tillsätts. Jag äter gärna stekt vitkål som den är tillsammans med en skiva bröd
Lägg på ett grillgaller, gärna med en bakplåtpappersklädd plåt under. Förra veckan köpte jag skinkstek för att vi skulle göra skinksnitzel och då passade jag på att köpa två stycken, så den här veckan blev det något helt annat med skinkstek
Eller inte hela rätten, utan den sotade vitkålen. Detsamma med salt och peppar. På föreläsningen med Paul Svensson i förra veckan, var det här en av rätterna han lät oss smaka på
Om du tål ägg är det jättegott att variera, och i stället för vanlig sylt fylla kakorna med apelsincurd, citroncurd eller annan curd, den här till exempel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.