Köttet ska vara fryst när det börjas tillagas. Ingetkrångligt recept heller och det mesta sköter sig helt själv med minimalarbetsinsats så varför gör man inte detta oftare
Skär av stjälkänden på auberginerna, dela dem på längden och skär skåror iköttet. Koreanskt marineradbiff med hummus, baba ganoush och naanbröd bakat på Saltåkvarns ekologiska naturvete
Salta och peppar köttet på båda sidorna. Ta fram köttet från kylen så att det blir rumstempererat. …eller hängmörad ryggbiff med vinkokta smålökar serverad med rödvinsås, potatiskakaoch spenat för att vara exakt
Tänkte jag skulle ge er receptet på min kött och grönsakssoppa, supergod och enkel. Godmorgon, uppe tidigt såhär på söndagen, vaknade pigg av att det var så ljust så det var bäst att gå upp
Jag gjorde en egen bea-sås, så himla gott. Ingenting går upp mot en god köttbit, stekte entrecote först igrillpannan för att få fin stekyta och sen stekte vi klart den i ugnen på låg temperatur
Lägg upp salladen på en tallrik, skivaköttetoch lägg ovanpå. Men jag tror jag får äta upp mina ord - jag har ju fått en nykärlek tillpotatis, och dessutom är det är ju skillnad på kött och kött
Gränsen är ofta hårfin mellan en perfekt köttbitoch en förstörd så det gäller att läsa på, förbereda, tillagaoch ta hand om köttet på bästa sätt vidtillagningen för att få tillbitenprecis som du vill ha den
Köttet. Vifick njuta av varandras sällskap, kaffe ochfrisk skogsluft - men inga svampar. Söndagen kom och efter några timmarsröjningi förråd och två vändor tilltippen, tog jag och Åsa en tur ut i skogen för att hämta hem all svamp
Nu tycker jag det är dags för liteuppdateringoch ett gott recept igen, eller vad säger ni. Den kära köttfärssåsen som smakar precis som den man fickiskolan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.