Kålpudding
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st vitkålshuvud
  • 0.5 dl sirap
  • 1 tsk soja
  • 500 g risgrynsgröt
  • 800 g blandfärs
  • 1 st gul lök
  • 2.5 tsk salt
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 tsk mejram
  • 3 st ägg
  • 2.5 dl mjölk
  • 1 msk kalvfond
  • 2 msk persilja
  • 5 dl vatten
  • 2.5 msk kycklingfond
  • 0.75 dl redning
  • 1 tsk svampsoja
  • salt
  • kokt potatis
  • sås
  • rårörda lingon
  • råkostsallad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.