Värm ärtorna i lite lättsaltat vatten i en kastrull påspisen. Servera den plommonspäckade fläskkarrén med grönsakerna och katrinplommonen från stekningen, samt gräddsås, gröna ärtor och ev äppelmos
Låt det sedan stå med lock på så det håller värmen under tiden som du fortsätter medfisken. Fräs purjolök och selleri någon minut, lägg i bladspenaten och låt den fräsa med någon minut
Smeten skall vara rätt saftig (nästan svåra att rulla) annars späd påmed mer grädde, stek i smör. Häll grädde i samma panna som köttbullarna,häll i dom övriga ingredienserna och låt puttra någon minut
Vad hittar ni själv påmed i helgen, har ni några kuliga planer. )Vi sparkar igång fredagenmeden god drink, en som Håkan själv slängde ihop förra helgen av vad han hittade i barskåpet och kylen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.