Jag har redan hunnit använda mitt nyponmjöl två gånger, till gårdagens frukost och dagens frukost. Det nyponmjöl jag köpte kom från hela nyponet, dvs både skal och kärna (men jag har sett nyponskalsmjöl i andra butiker)
Den kan utan problem sparas flera dagar i kylen. Det enda du behöver tänka på är att i förväg beställa hem två olika kryddblandningar från Zmaka (och nej, jag är inte sponsrad men kan inte leva utan dessa båda favoriter, som jag använder till det mesta i matväg)
Riv mandelmassa och lös den med. Blanda smör och socker. och häll sist i mjölet. Fortsätt med fyllningen genom att riva mandelmassa och blanda den väl med smör
Lyxigt eftersomdet är så otroligt mycket att titta på, gamla vackra byggnader med de mest överdådiga portarna, nybyggda byggnader, hundar som har finare kläder än många människor och tanter med päls och rosetter på stövlarna, fiiina bilar med riktigt dyra fälgar, coola killar och tjejer som flänger fram i moderiktiga träningskläder på väg till något lyxigt gym någonstans med fönster ut så att vi vanliga kan titta in på dem springa hurtigt när vi går förbi ute i snöslasket
Igår hade vi kalas här hemma och såklart så skulle det lagas mat. Jag gjorde en liten "minibuffé" som bestod av ugnsrostade potatisar, kycklingfilé med tomatdressing och en superfräsch pestokryddad blandad sallad som bestod av bland annat kronärtskockor
Dagens middag är efter ett googlat recept, blev lite hittepå från vad som fanns hemma mest men receptet jag hittade har jag ändrat litegrann i som vanligt, det är ju ungefär som vanlig köttfärssås fast med kanel
Att juica (alltså göra sin egen juice) har blivit en stor trend ochdet av många skäl. Juice går supersnabbt, juice är billigt, juice funkar till dagens alla mål och så klart
Jag hade visserligen tänkt göra kyckling i långpanna men efter en tur till IKEA efter jobbet ochdärefter veckohandling på ICA (allt finns nu hemma fram till torsdag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.